Pressmeddelande

Två redovisningskonsulter i Tierp går samman. Din Vinst Redovisningsbyrå AB köper Karin Lindroth Redovisning AB. Detta är ett lyckat exempel på ett generationsskifte som är positivt för båda parter.

Respektive ägare, Hanna Denize och Karin Lindroth, är båda erfarna redovisningskonsulter. Deras företag är väletablerade i Tierp. Karin har arbetat som egen företagare i närmare 20 år, medan Hannas företag, Din Vinst Redovisning, utsågs till Årets Nykomling på Tierps företagargala 2016. Inte minst hennes auktorisation och många språkkunskaper ledde till den titeln.

Verksamheten drivs vidare med kontor på såväl Hantverkscentrum som Stationsgatan i Tierp.

 

Karin Lindroth:

Åren går, och det är ofrånkomligt så att jag länge börjat närma mig åldern för pension. Det har därför känts naturligt att söka min efterträdare.

Nu har jag sålt min verksamhet till Din Vinst Redovisningsbyrå AB, som ägs av Hanna Denize. Hanna och jag har känt varandra en tid. Hon är mycket seriös, och har samma syn på kundrelationer och värderingar som jag.

Hanna Denize:

Jag är glad att jag genom köpet ytterligare förstärker mitt goda samarbete med Karin. Och givetvis kommer Karins medarbetare att fortsätta ingå i laget.

Formellt kommer Karin Lindroth Redovisning AB att finnas kvar med samma namn, adress och organisationsnummer. Det betyder att alla kundavtal fortsätter med oförändrade villkor. Karin själv kommer att fortsätta som kontorschef för Karin Lindroth Redovisning AB.

hannajpg
Hanna Denize      
Ägare Din Vinst Redovisningsbyrå AB

karinjpg
Karin Lindroth
Kontorschef Karin Lindroth Redovisning AB